Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe do zrobienie, i bardzo dobre.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3754
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1301
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3754
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 174
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1301
Składniki
najpierw potnij ser w kostki / prostokąty.
bułkę tartom wysypać na talerz a jajko ubić na innym talerzu.
wstawić patelnie na gas, potem wlać ok. 5 łyżki oleju na patelnie.
ser obłożyć ubitym jajkiem , potem obłożyć bułka(om) tartom(a) i prosto na patelnie.
czekać aż jedna strona się przesmaży, potem przewrócić na druga stronę. jak już ser jest obsmażony, serwuj na talerz z czymś.