Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe do zrobienie, i bardzo dobre.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 218
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 681
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 218
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 681
Składniki
najpierw potnij ser w kostki / prostokąty.
bułkę tartom wysypać na talerz a jajko ubić na innym talerzu.
wstawić patelnie na gas, potem wlać ok. 5 łyżki oleju na patelnie.
ser obłożyć ubitym jajkiem , potem obłożyć bułka(om) tartom(a) i prosto na patelnie.
czekać aż jedna strona się przesmaży, potem przewrócić na druga stronę. jak już ser jest obsmażony, serwuj na talerz z czymś.