Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe do zrobienie, i bardzo dobre.
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2095
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 11035
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 92
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2095
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 11035
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 92
Składniki
najpierw potnij ser w kostki / prostokąty.
bułkę tartom wysypać na talerz a jajko ubić na innym talerzu.
wstawić patelnie na gas, potem wlać ok. 5 łyżki oleju na patelnie.
ser obłożyć ubitym jajkiem , potem obłożyć bułka(om) tartom(a) i prosto na patelnie.
czekać aż jedna strona się przesmaży, potem przewrócić na druga stronę. jak już ser jest obsmażony, serwuj na talerz z czymś.