Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danko łatwe do przygotowania!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Ciasto Francuskie(najlepiej kupione tak jest w przepisie) wykładamy na stolnice z mąką,lekko rozwałkowujemy. Tniemy na cztery części.Ser Camembert kładziemu na kawałku ciasta przyprawiamy czostkiem granulowanym i pieprzem,kładziemy każdy róg na serze.Tak robimy wszystkie kawałki jeden ser to jeden człowiek.Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni Celciusza na ok.30 minut.Podajemy z winogronami