Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny sposób na danie główne. Na pewno wam posmakuje!!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4202
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 384
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 838
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3699
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 758
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4202
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 384
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 838
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3699
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 758
Składniki
Warzywa obrać, opłukać, pokroić w kostkę. Boczek pokroić w słupki. W garnku zrumienić boczek na 3 łyżkach oliwy, dodać warzywa i chwilę razem poddusić, wlać bulion, dodać listki laurowe, doprawić solą oraz pieprzem. Połowę warzyw przełożyć do sporego naczynia żaroodpornego. Serca pokroić w plastry, oprószyć pieprzem, mąką, obsmażyć na pozostałej oliwie, ułożyć na warzywach, przykryć pozostałymi warzywami, wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni i piec 50-60 minut.