Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny sposób na danie główne. Na pewno wam posmakuje!!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5256
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5256
Składniki
Warzywa obrać, opłukać, pokroić w kostkę. Boczek pokroić w słupki. W garnku zrumienić boczek na 3 łyżkach oliwy, dodać warzywa i chwilę razem poddusić, wlać bulion, dodać listki laurowe, doprawić solą oraz pieprzem. Połowę warzyw przełożyć do sporego naczynia żaroodpornego. Serca pokroić w plastry, oprószyć pieprzem, mąką, obsmażyć na pozostałej oliwie, ułożyć na warzywach, przykryć pozostałymi warzywami, wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni i piec 50-60 minut.