Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada z delikatnego mięsa z indyka a w środku kolorowy aromatyczny omlet z warzywami. Potrawę robi się szybko i prosto, choć wydaje się na skomplikowana.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 680
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 98
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2787
Polecam.
Odsłon: 498
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 735
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 680
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 98
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2787
Polecam.
Odsłon: 498
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 735
Składniki
1. Mięso kroimy wzdłuż tak żeby nie przeciąć i rozbijamy, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Fasolkę oraz marchew gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do miski. 3. Dodajemy do warzyw pokrojoną drobno paprykę. 4. Wbijamy jajka, doprawiamy pieprzem oraz solą i wlewamy śmietanę. 5. Dokładnie mieszamy i smażymy omlet.
6. Po usmażeniu układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladę.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180°C.
9. Po upieczeniu kroimy w 2 cm plastry i układamy w naczyniu. 10. Smacznego.