Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada z delikatnego mięsa z indyka a w środku kolorowy aromatyczny omlet z warzywami. Potrawę robi się szybko i prosto, choć wydaje się na skomplikowana.
Chleb. Domowy. Naprawdę prosty do zrobienia. Trudniej przeczytać cały, długi...
Odsłon: 6388
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 153
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 153
Składniki
1. Mięso kroimy wzdłuż tak żeby nie przeciąć i rozbijamy, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Fasolkę oraz marchew gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do miski. 3. Dodajemy do warzyw pokrojoną drobno paprykę. 4. Wbijamy jajka, doprawiamy pieprzem oraz solą i wlewamy śmietanę. 5. Dokładnie mieszamy i smażymy omlet.
6. Po usmażeniu układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladę.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180°C.
9. Po upieczeniu kroimy w 2 cm plastry i układamy w naczyniu. 10. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Dania główne
Mini gołąbki z recyklingu
Dania główne
Makaron z kurczakiem i szpinakiem
Dania główne
Żeberka w keczupie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pyszny obiad że smakiem kapusty I grzybów zachwyci każdego, a okraszone skwar...
Odsłon: 15
Mini gołąbki z recyklingu
Moje gołąbki z recyklingu różnią się od klasycznych farszem. Farszem jest suc...
Odsłon: 189