Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada z delikatnego mięsa z indyka a w środku kolorowy aromatyczny omlet z warzywami. Potrawę robi się szybko i prosto, choć wydaje się na skomplikowana.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31007
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5449
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31007
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5449
Składniki
1. Mięso kroimy wzdłuż tak żeby nie przeciąć i rozbijamy, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Fasolkę oraz marchew gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu przekładamy do miski. 3. Dodajemy do warzyw pokrojoną drobno paprykę. 4. Wbijamy jajka, doprawiamy pieprzem oraz solą i wlewamy śmietanę. 5. Dokładnie mieszamy i smażymy omlet.
6. Po usmażeniu układamy na środku mięsa.
7. Zwijamy w roladę.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180°C.
9. Po upieczeniu kroimy w 2 cm plastry i układamy w naczyniu. 10. Smacznego.