Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie danie na obiad.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22221
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 83
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 252
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22221
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 83
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 252
Składniki
Przygotowanie potrawy: Serduszka starannie oczyścić i opłukać. Słoninę pokroić w kostkę i podsmażyć, dodać posiekaną cebulę oraz serduszka i dusić przez 10 minut. Po czym wlać ¾ szklanki wody, dodać listki laurowe, miód, przyprawy do smaku, przykryć i dusić ponownie około 30 minut. Następnie dodać ketchup z musztardą, wymieszać , rozlać na talerze, ozdobić ziołami. Podawać z pieczywem, najlepiej razowym.