Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto serowe idealne dla osób, które lubią cienkie ciasto w pizzy
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6907
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12184
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6907
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Składniki
Do miski wsyp mąkę i proszek do pieczenia, dodaj sól, paprykę i drobno posiekane masło. Rozetrzyj masło z mąką, aż będzie wyglądało jak okruchy. Dodaj ser i mleko. Mieszaj do uzyskania gładkiej masy. Rozwałkuj ciasto, posmaruj ulubionym sosem pomidorowym, na wierzch połóż ser żółty i dodatki jakie lubisz. Piecz 20-25 minut w temp. 180 st. C. Smacznego! Kwiecień, 2010r.