Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was pyszna propozycje obiadową na którą zapraszam na mojego bloga
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27383
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27383
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Skrzydełka wymoczyć, osuszyć a następnie wsypać przyprawy, dodać musztardę i olej wymieszać i odstawić na 15 minut
Skrzydełka obsmażyć na łyżce oleju z obu stron na rumiany kolor następnie wlać trzy szklanki wody i dusić do wyparowania pół szklanki wody po tym czasie wsypać ryż i dusić pod przykryciem do czasu wchłonięcia przez ryż wody następnie dodać ostatnią szklankę wody i nadal dusić do miękkości ryżu i mięsa
Jak już ryż i skrzydełka są miękkie dodać pomidory pokrojone bez skórki i poddusić do jego miękkości doprawić do smaku a na koniec dodać suszony koper