Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka grillowane już się przejadły,tak zrobione są delikatne,mięso odchodzi od kostek,są aromatyczne i bardzo smaczne.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3546
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3546
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Składniki
Umyte skrzydełka obtoczyć w mące i przesmażyć z dwóch stron. Przełożyć do rondla a na tym tłuszczu usmażyć seler pokrojony w kostkę ,oraz cebulę. Usmażone dodać do skrzydełek,podlać wodą tyle by przykryła skrzydełka. Dodać przyprawy,musztardę ,kurkumę,lubczyk,kmin,oraz pieprz i sól. Dusić do miękkości skrzydełek,na końcu zrobić zaczepkę z mąki i dodać zahartowaną śmietanę w sosie. Zagotować. Smacznego życzę!