Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka grillowane już się przejadły,tak zrobione są delikatne,mięso odchodzi od kostek,są aromatyczne i bardzo smaczne.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2249
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 139
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 189
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2249
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 139
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 189
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Składniki
Umyte skrzydełka obtoczyć w mące i przesmażyć z dwóch stron. Przełożyć do rondla a na tym tłuszczu usmażyć seler pokrojony w kostkę ,oraz cebulę. Usmażone dodać do skrzydełek,podlać wodą tyle by przykryła skrzydełka. Dodać przyprawy,musztardę ,kurkumę,lubczyk,kmin,oraz pieprz i sól. Dusić do miękkości skrzydełek,na końcu zrobić zaczepkę z mąki i dodać zahartowaną śmietanę w sosie. Zagotować. Smacznego życzę!