Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym wydaniu skrzydełka są mega pyszne. Górale wiedzą co dobre.
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 68
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 687
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 99
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 68
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 687
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 99
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Składniki
Skrzydełka myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką. Cebule kroimy w krążki. Na patelni rozgrzewamy olej z masłem, zrumieniamy skrzydełka z każdej strony, wlewamy mleko, dodajemy cebulę i dusimy pod przykryciem 20 min. Następnie dodajemy odsączony z zalewy groszek i dusimy jeszcze 5-7 min. Całość doprawiamy gałką muszkatołową.