Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami, nie tylko lenistwo, ale i brak czasu „wymusza” na nas pójście na łatwiznę. Bardzo często korzystamy z orientalnych sosów. Dlaczego? Bardzo lubimy połączenie mięsa ze słodką nutą. Właśnie te sosy charakteryzują się zbalansowanym smakiem. Oczywiście troszkę smak podkręciliśmy naszym, polskim miodem. Wyszło przede wszystkim smacznie, no i oczywiście szybko. Zapraszamy do wypróbowania przepisu w dobie „kryzysu” czasowego. A jak nie będzie Wam się chciało stać przy garach, my też czasami tak mamy, to tym bardziej. Życzymy smacznego.
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 446
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 446
Składniki
Skrzydełka oczyszczamy. Sos limonkowy mieszamy z miodem, dodajemy do mięsa, dokładnie mieszamy. Skrzydełka układamy na blaszce, pozostałą marynatę zostawiamy, pieczemy 35 minut w 180°C. 5 minut przed końcem pieczenia drób polewamy pozostałą marynatą. Podajemy z ulubionymi dodatkami.