Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami, nie tylko lenistwo, ale i brak czasu „wymusza” na nas pójście na łatwiznę. Bardzo często korzystamy z orientalnych sosów. Dlaczego? Bardzo lubimy połączenie mięsa ze słodką nutą. Właśnie te sosy charakteryzują się zbalansowanym smakiem. Oczywiście troszkę smak podkręciliśmy naszym, polskim miodem. Wyszło przede wszystkim smacznie, no i oczywiście szybko. Zapraszamy do wypróbowania przepisu w dobie „kryzysu” czasowego. A jak nie będzie Wam się chciało stać przy garach, my też czasami tak mamy, to tym bardziej. Życzymy smacznego.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 80
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 105
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15384
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 80
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 105
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15384
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Skrzydełka oczyszczamy. Sos limonkowy mieszamy z miodem, dodajemy do mięsa, dokładnie mieszamy. Skrzydełka układamy na blaszce, pozostałą marynatę zostawiamy, pieczemy 35 minut w 180°C. 5 minut przed końcem pieczenia drób polewamy pozostałą marynatą. Podajemy z ulubionymi dodatkami.