Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami, nie tylko lenistwo, ale i brak czasu „wymusza” na nas pójście na łatwiznę. Bardzo często korzystamy z orientalnych sosów. Dlaczego? Bardzo lubimy połączenie mięsa ze słodką nutą. Właśnie te sosy charakteryzują się zbalansowanym smakiem. Oczywiście troszkę smak podkręciliśmy naszym, polskim miodem. Wyszło przede wszystkim smacznie, no i oczywiście szybko. Zapraszamy do wypróbowania przepisu w dobie „kryzysu” czasowego. A jak nie będzie Wam się chciało stać przy garach, my też czasami tak mamy, to tym bardziej. Życzymy smacznego.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 202
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4853
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4783
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44731
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 374
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 202
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4853
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4783
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44731
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 374
Składniki
Skrzydełka oczyszczamy. Sos limonkowy mieszamy z miodem, dodajemy do mięsa, dokładnie mieszamy. Skrzydełka układamy na blaszce, pozostałą marynatę zostawiamy, pieczemy 35 minut w 180°C. 5 minut przed końcem pieczenia drób polewamy pozostałą marynatą. Podajemy z ulubionymi dodatkami.