Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zarówno jako obiad jak i przekąska
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4034
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11110
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6366
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5415
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13345
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5105
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4034
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11110
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6366
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5415
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13345
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5105
Składniki
Skrzydełka podgotować ok 15min
Wysuszyć i obtoczyć w jajku i skrobi
podsmażyć na patelni
Wodę, ketchup, kostkę rosołową sok z cytryny oraz cukier wkładamy do rondelka, dodajemy liść laurowy i ziele angielskie i gotujemy ok 3min.
Zalewamy skrzydełka sosem i wstawiamy do piekarnika 180 stopni na ok 25 minut
Gotowe :)