Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zarówno jako obiad jak i przekąska
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9592
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1107
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 212
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20894
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9592
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1107
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 212
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20894
Składniki
Skrzydełka podgotować ok 15min
Wysuszyć i obtoczyć w jajku i skrobi
podsmażyć na patelni
Wodę, ketchup, kostkę rosołową sok z cytryny oraz cukier wkładamy do rondelka, dodajemy liść laurowy i ziele angielskie i gotujemy ok 3min.
Zalewamy skrzydełka sosem i wstawiamy do piekarnika 180 stopni na ok 25 minut
Gotowe :)