Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, chrupiące i bardzo łatwe w przygotowaniu skrzydełka z grilla w miodowej bejcy to super smaczny sposób na udane grillowanie. Wystarczy nasmarować je w przygotowanej w przepisie marynacie a następnie cieszyć się z rewelacyjnego smaku delikatnego mięsa skrzydełek.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65102
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 664
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5810
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 689
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65102
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 664
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5810
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 689
Składniki
Do miski wlewamy miód i olej, wsypujemy przyprawę do kurczaka i wszystko bardzo dokładnie mieszamy. Z umytych skrzydełek odcinamy końcówki, następnie skrzydełka smarujemy przygotowaną miodową bejcą i odstawiamy do lodówki na ok. 2 godziny. Po tym czasie skrzydełka układamy na tacce do grillowania i pieczemy na rozgrzanym grillu 30-40 minut, co jakiś czas smarujemy bejcą i kilkakrotnie przekładamy na druga stronę.