Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na wspaniały, zdrowy, wegański obiad. Zapraszam na bloga po więcej wegańskich przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5949
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 726
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 814
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5949
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 726
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 814
Składniki
1.. Składniki na marynatę dokładnie mieszamy zapomocą łyżki 2. W misce łączymy marynatę i kalafior, odstawiamy do lodówki na noc 3. Następnego dnia przekładamy frytki oraz "skrzydełka" na kratkę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez godzinę w temperaturze 200 stopni Celsjusza. Jemy od razu, ponieważ szybko stygnie. Smacznego!