Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na wspaniały, zdrowy, wegański obiad. Zapraszam na bloga po więcej wegańskich przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2862
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 571
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3661
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 232
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 312
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2862
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 571
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3661
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 232
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 312
Składniki
1.. Składniki na marynatę dokładnie mieszamy zapomocą łyżki 2. W misce łączymy marynatę i kalafior, odstawiamy do lodówki na noc 3. Następnego dnia przekładamy frytki oraz "skrzydełka" na kratkę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy przez godzinę w temperaturze 200 stopni Celsjusza. Jemy od razu, ponieważ szybko stygnie. Smacznego!