Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20168
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20168
Składniki
Mięso umyć,pokroić w plastry o grubości ok 5 cm.,i rozbić.Cebulę kroimy w półksiężyce,a boczek i ogórek w słupki. Każdy plaster mięsa doprawiamy solą i pieprzem,smarujemy musztardą.Kładziemy pokrojone warzywa na boczku.Całość zwijamy.Ażeby farsz nie wypadł w czasie smażenia,każdą roladę wiążemy nitką.Na rozgrzanej patelni kładziemy przygotowane rolady.Po 15 minutach smażenia dolewamy 1 szklankę ciepłej wody i dusimy pod przykryciem przez ok. 2 godziny.Wyjmujemy rolady i usuwamy nitkę.Mąkę roztrzepujemy w 200 ml zimnej wody i wlewamy do sosu .Przyprawiamy do smaku