Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 137
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 107
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1035
Składniki
Mięso umyć,pokroić w plastry o grubości ok 5 cm.,i rozbić.Cebulę kroimy w półksiężyce,a boczek i ogórek w słupki. Każdy plaster mięsa doprawiamy solą i pieprzem,smarujemy musztardą.Kładziemy pokrojone warzywa na boczku.Całość zwijamy.Ażeby farsz nie wypadł w czasie smażenia,każdą roladę wiążemy nitką.Na rozgrzanej patelni kładziemy przygotowane rolady.Po 15 minutach smażenia dolewamy 1 szklankę ciepłej wody i dusimy pod przykryciem przez ok. 2 godziny.Wyjmujemy rolady i usuwamy nitkę.Mąkę roztrzepujemy w 200 ml zimnej wody i wlewamy do sosu .Przyprawiamy do smaku