Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł jako dodatek do ziemniaczków na obiad, lub jako sałatka na kolację.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2041
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1710
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2041
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1710
Składniki
Cebulę i jabłko obieram i drobno kroję w kostkę. Śledzia kroję w grubszą kostkę. Wszystko wkładam do miski.
Do śmietany dodaję sok z cytryny i pieprz , mieszam i odstawiam na 5 minut. Po tym czasie dodaję śmietanę do miski ze śledziem i dokładnie wszystko mieszam. Można jeść zaraz po przyrządzeniu , ale lepiej jak trochę postoi.