Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł jako dodatek do ziemniaczków na obiad, lub jako sałatka na kolację.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Cebulę i jabłko obieram i drobno kroję w kostkę. Śledzia kroję w grubszą kostkę. Wszystko wkładam do miski.
Do śmietany dodaję sok z cytryny i pieprz , mieszam i odstawiam na 5 minut. Po tym czasie dodaję śmietanę do miski ze śledziem i dokładnie wszystko mieszam. Można jeść zaraz po przyrządzeniu , ale lepiej jak trochę postoi.