Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie na upalny dzień, szybkie w wykonaniu.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 897
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1823
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6359
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 897
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1823
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6359
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie do ich miękkości. Odlewamy, posypujemy drobno pokrojonym koprem i natką pietruszki. Delikatnie podrzucając przewracamy ziemniaki w garnku. Układamy na talerz płaty śledzia z cebulką, obok ziemniaki. Obok ziemniaków robimy dekorację, kwiatka z rzodkiewki i ogórka. Śledzia polewamy gęstą śmietaną i posypujemy drobno pokrojoną rzodkiewką.
Smacznego :)