Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposob na podanie pietruszki. Idealne na grilla czy jako dodatek do obiadu.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13313
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2621
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3774
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13313
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2621
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3774
Składniki
Pietruszke obrac i pokroic na podluzne cwiartki. Maslo roztopic, dodac cukier i wymieszac z pietruszka.Calosc przelozyc na aluminiowa folie (jesli pieczemy w piekarniku to dodatkowo polozyc na blasze do pieczenia) Piec az pietruszka bedzie lekko przyrumieniona (okolo 20min)