Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposob na podanie pietruszki. Idealne na grilla czy jako dodatek do obiadu.
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 515
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 48
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1236
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 515
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 48
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1236
Składniki
Pietruszke obrac i pokroic na podluzne cwiartki. Maslo roztopic, dodac cukier i wymieszac z pietruszka.Calosc przelozyc na aluminiowa folie (jesli pieczemy w piekarniku to dodatkowo polozyc na blasze do pieczenia) Piec az pietruszka bedzie lekko przyrumieniona (okolo 20min)