Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Smaczne danie jednogarnkowe"
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36629
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36629
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę, po czym podsmaż na oleju razem z posiekaną cebulą.
Po chwili dodaj pokrojone w plastry pieczarki i talarki ziemniaków. Dolej wodę, dorzuć kostki rosołowe oraz liść laurowy i przyprawy. Duś całość 20 minut.
Po kwadransie dołóż paski papryki wraz z kukurydzą. Na koniec wlej koncentrat pomidorowy i posyp danie koperkiem oraz natką.
<strong>Przepis nadesłał: Leszek Wolniewicz</strong>Źródło: Kurier TV