Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Smakowite roladki z fetą"
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1553
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1413
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 298
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1553
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1413
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 298
Składniki
Szpinak opłucz, osusz. Czosnek obierz, posiekaj. Rozgrzej masło, wrzuć szpinak, zblanszuj go, dodaj czosnek, gałkę i szczyptę pieprzu. Kotlety rozbij, posyp pieprzem. Na kotletach rozłóż cały szpinak i fetę. Zwiń, owiń boczkiem. Zepnij wykałaczkami.
Roladki ułóż na blaszce, posmaruj cienko olejem i piecz ok. 30 minut w 200°C.
50 min., 3,30 zł, 340 kcal.Źródło: Naj