Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Smakowite roladki z fetą"
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 9102
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1019
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 249
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 88
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 9102
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 1019
Lekki, świeże i chrupiące danie na kolację.
Odsłon: 249
Trzy w jednym, czyli niezbędne informacje do przygotowania jajek na trzy różn...
Odsłon: 88
Składniki
Szpinak opłucz, osusz. Czosnek obierz, posiekaj. Rozgrzej masło, wrzuć szpinak, zblanszuj go, dodaj czosnek, gałkę i szczyptę pieprzu. Kotlety rozbij, posyp pieprzem. Na kotletach rozłóż cały szpinak i fetę. Zwiń, owiń boczkiem. Zepnij wykałaczkami.
Roladki ułóż na blaszce, posmaruj cienko olejem i piecz ok. 30 minut w 200°C.
50 min., 3,30 zł, 340 kcal.Źródło: Naj