Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe, bogate w żelazo, duszone wątróbki drobiowe z cebulą, podane z ziemniakami i marynowanym ogórkiem.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 93
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 197
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 93
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 197
Składniki
Z wątróbek wycinamy żyły, płuczemy w zimnej wodzie, odciskamy z wody. Wątróbki smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron, ciągle przewracając. Na osobnej patelni smażymy pokrojone cebule w pół plastry, przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Do usmażonych wątróbek dodajemy usmażoną cebulę, mieszamy i chwilę smażymy. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone wątróbki podajemy z ziemniakami i ogórkiem kiszonym lub marynowanym. Smacznego !!!