Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe, bogate w żelazo, duszone wątróbki drobiowe z cebulą, podane z ziemniakami i marynowanym ogórkiem.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9944
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8938
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6334
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9944
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8938
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6334
Składniki
Z wątróbek wycinamy żyły, płuczemy w zimnej wodzie, odciskamy z wody. Wątróbki smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron, ciągle przewracając. Na osobnej patelni smażymy pokrojone cebule w pół plastry, przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym. Do usmażonych wątróbek dodajemy usmażoną cebulę, mieszamy i chwilę smażymy. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone wątróbki podajemy z ziemniakami i ogórkiem kiszonym lub marynowanym. Smacznego !!!