Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona panierowana Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
        patelnia, garnek, nóż, miska,
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35857
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1250
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35857
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1250
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
        
        
                Składniki
1 - Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. 2 - Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy.
3 - Filety Miruny czyścimy, płuczemy i osączamy z wody. Układamy na talerz, solimy, pieprzymy.
4 - Obrane, wypłukane i osolone ziemniaki gotujemy, odcedzamy i odparowujemy.
5 - W między czasie panierujemy rybę w jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano.
6 - Podajemy z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego!!!