Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona ryba morska, podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 33
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 65
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 102
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 33
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 65
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 102
Składniki
Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy.
Rozmrożone kostki z Miruny doprawiamy solą i ziołowym pieprzem.
Panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. W międzyczasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kawałki ryby podajemy z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!