Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z grzybow hodowlanych - moje najsmaczniejsze. Specjalna odmiana boczniakow o przewybornym smaku. (Maja one bardzo gruby i duzy trzon z malutkim kapeluszem.) Wraz z chlebkiem, z buleczka albo bagietka z maslem ziolowym bedzie to dla Panstwa niezapomniana kolacja <3
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
Na rozgrzanym maselku podsmazyc cebule pociete w krazki, dodac pokrojony czosnek i wczesniej dokladnie umyte grzyby pokrojone w plasterki. Oproszyc przyprawa warzywna i czarnym pieprzem. Poczatkowo podlac naparstkiem wody, smazyc pod pokrywa na wolnym ogniu, az grzybki puszcza soki, nastepnie odkryc pokrywe z pateni i przesmazyc. Dodac posiekana drobno zielona pietruszke Wraz z dodatkiem bagietki bedzie to bardzo smaczna kolacja. Polecam serdcznie. Smacznego!!