Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z grzybow hodowlanych - moje najsmaczniejsze. Specjalna odmiana boczniakow o przewybornym smaku. (Maja one bardzo gruby i duzy trzon z malutkim kapeluszem.) Wraz z chlebkiem, z buleczka albo bagietka z maslem ziolowym bedzie to dla Panstwa niezapomniana kolacja <3
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5384
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29720
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 226
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19371
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1024
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5384
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29720
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 226
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19371
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 1024
Składniki
Na rozgrzanym maselku podsmazyc cebule pociete w krazki, dodac pokrojony czosnek i wczesniej dokladnie umyte grzyby pokrojone w plasterki. Oproszyc przyprawa warzywna i czarnym pieprzem. Poczatkowo podlac naparstkiem wody, smazyc pod pokrywa na wolnym ogniu, az grzybki puszcza soki, nastepnie odkryc pokrywe z pateni i przesmazyc. Dodac posiekana drobno zielona pietruszke Wraz z dodatkiem bagietki bedzie to bardzo smaczna kolacja. Polecam serdcznie. Smacznego!!