Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Smażone cynaderki"
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23201
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 357
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 521
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23201
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 357
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 521
Składniki
Nerki przekrój wzdłuż i wytnij z nich kanaliki. Powstałe plastry opłucz w ciepłej wodzie i na kilka godzin namocz w mleku. Następnie wyjmij plastry z mleka i osusz.
Dopraw pieprzem i panieruj je w mące, posolonych, rozbełtanych jajkach i bułce tartej.
Panierowane nerki usmaż na patelni na złoty kolor. Podawaj z gotowanymi ziemniakami.Źródło: Na żywo