Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Smażone cynaderki"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6372
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 782
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6372
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 782
Składniki
Nerki przekrój wzdłuż i wytnij z nich kanaliki. Powstałe plastry opłucz w ciepłej wodzie i na kilka godzin namocz w mleku. Następnie wyjmij plastry z mleka i osusz.
Dopraw pieprzem i panieruj je w mące, posolonych, rozbełtanych jajkach i bułce tartej.
Panierowane nerki usmaż na patelni na złoty kolor. Podawaj z gotowanymi ziemniakami.Źródło: Na żywo