Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, mające dużo żelaza, smażone wątróbki gęsie z cebulą.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 502
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 953
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 238
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 502
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 953
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 238
Składniki
Wymyte wątróbki smażymy na gorącej patelni z obu stron. Dokładamy pokrojone w piórka, doprawione solą, pieprzem i majerankiem cebule. Dusimy chwilę by zrobił się sosik. Usmażone wątróbki możemy podać z chlebem lub ziemniakami z ogórkiem kiszonym lub konserwowym. Smacznego!!!