Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, mające dużo żelaza, smażone wątróbki gęsie z cebulą.
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 211
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 395
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 211
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 395
Składniki
Wymyte wątróbki smażymy na gorącej patelni z obu stron. Dokładamy pokrojone w piórka, doprawione solą, pieprzem i majerankiem cebule. Dusimy chwilę by zrobił się sosik. Usmażone wątróbki możemy podać z chlebem lub ziemniakami z ogórkiem kiszonym lub konserwowym. Smacznego!!!