Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i smaczne danie. Kimchi można jeść solo, można je tez używać w innych potrawach – np zupach. Dziś przepis na danie z ryżem.Szybka koreańska potrawa, gdy nie ma się za dużo czasu na jedzenie.
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 159
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10528
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 159
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10528
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Dodać kimchi i smażyć jedną minutę. Następnie dodać ryż, sok, wodę i pastę gochujang i smażyć 5 minut, mieszając.
Dodać oliwę z sezamu, dymkę oraz ziarna sezamu, wymieszać wszystko razem i smażyć pół minuty. Zdjąć z ognia i od razu podawać.