Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i smaczne danie. Kimchi można jeść solo, można je tez używać w innych potrawach – np zupach. Dziś przepis na danie z ryżem.Szybka koreańska potrawa, gdy nie ma się za dużo czasu na jedzenie.
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 411
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8669
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2994
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 950
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 411
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8669
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2994
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 950
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Dodać kimchi i smażyć jedną minutę. Następnie dodać ryż, sok, wodę i pastę gochujang i smażyć 5 minut, mieszając.
Dodać oliwę z sezamu, dymkę oraz ziarna sezamu, wymieszać wszystko razem i smażyć pół minuty. Zdjąć z ognia i od razu podawać.