Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony, panierowany filet z morszczuka podany z ugotowanymi ziemniakami i sałatką z kapusty, ogórków i papryk.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Składniki
1 - Filety morszczuka czyścimy, płuczemy i osączamy z wody. Układamy na talerz, solimy, pieprzymy. 2 - Obrane, wypłukane i osolone ziemniaki gotujemy, odcedzamy i odparowujemy. 3 - W między czasie panierujemy rybę w jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. 4 - Usmażony filet podajemy z ziemniakami i surówką warzywną. Możemy podać z inną sałatką lub surówką, jak kto lubi. Smacznego!!!