Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony, panierowany filet z morszczuka podany z ugotowanymi ziemniakami i sałatką z kapusty, ogórków i papryk.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 100
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4203
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8678
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 100
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4203
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8678
Składniki
1 - Filety morszczuka czyścimy, płuczemy i osączamy z wody. Układamy na talerz, solimy, pieprzymy. 2 - Obrane, wypłukane i osolone ziemniaki gotujemy, odcedzamy i odparowujemy. 3 - W między czasie panierujemy rybę w jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. 4 - Usmażony filet podajemy z ziemniakami i surówką warzywną. Możemy podać z inną sałatką lub surówką, jak kto lubi. Smacznego!!!