Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony, panierowany filet z morszczuka podany z ugotowanymi ziemniakami i sałatką z kapusty, ogórków i papryk.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 190
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4424
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12019
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6836
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5620
Składniki
1 - Filety morszczuka czyścimy, płuczemy i osączamy z wody. Układamy na talerz, solimy, pieprzymy. 2 - Obrane, wypłukane i osolone ziemniaki gotujemy, odcedzamy i odparowujemy. 3 - W między czasie panierujemy rybę w jajku i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. 4 - Usmażony filet podajemy z ziemniakami i surówką warzywną. Możemy podać z inną sałatką lub surówką, jak kto lubi. Smacznego!!!