Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi dzień, na patelni.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2292
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 149
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2292
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 149
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 195
Składniki
Pokrojony w plastry o grubości około 2-3 centymetrów pyrczok smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na ładnie zarumieniony kolor.
Usmażone plastry babki spożywamy na gorąco, a jako dodatek do nich możemy podać gulasz, zsiadłe mleko, kefir lub sos, jak kto lubi. Smacznego !!!