Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi dzień, na patelni.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4408
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1359
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 337
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4408
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1359
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 337
Składniki
Pokrojony w plastry o grubości około 2-3 centymetrów pyrczok smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na ładnie zarumieniony kolor.
Usmażone plastry babki spożywamy na gorąco, a jako dodatek do nich możemy podać gulasz, zsiadłe mleko, kefir lub sos, jak kto lubi. Smacznego !!!