Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi dzień, na patelni.
Polecam.
Odsłon: 514
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12514
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5116
Polecam.
Odsłon: 514
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12514
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5116
Składniki
Pokrojony w plastry o grubości około 2-3 centymetrów pyrczok smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na ładnie zarumieniony kolor.
Usmażone plastry babki spożywamy na gorąco, a jako dodatek do nich możemy podać gulasz, zsiadłe mleko, kefir lub sos, jak kto lubi. Smacznego !!!