Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi dzień, na patelni.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17795
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15605
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17795
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15605
Składniki
Pokrojony w plastry o grubości około 2-3 centymetrów pyrczok smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na ładnie zarumieniony kolor.
Usmażone plastry babki spożywamy na gorąco, a jako dodatek do nich możemy podać gulasz, zsiadłe mleko, kefir lub sos, jak kto lubi. Smacznego !!!