Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi dzień, na patelni.
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 32
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1201
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 248
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 65
Kotlety z kalafiora są pyszną i zdrową alternatywą do dań mięsnych. Podane z...
Odsłon: 541
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 32
Taki najlepszy. Polecam.
Odsłon: 1201
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 248
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 65
Kotlety z kalafiora są pyszną i zdrową alternatywą do dań mięsnych. Podane z...
Odsłon: 541
Składniki
Pokrojony w plastry o grubości około 2-3 centymetrów pyrczok smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na ładnie zarumieniony kolor.
Usmażone plastry babki spożywamy na gorąco, a jako dodatek do nich możemy podać gulasz, zsiadłe mleko, kefir lub sos, jak kto lubi. Smacznego !!!