Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-08-2020
Przepyszne, kruche, mięciutkie mięso.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13090
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1483
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14405
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5954
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13090
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1483
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14405
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5954
Składniki
Filety z indyka starannie umyj i pokrój.
Pokrojone mięso zamarynuj w mieszance miodu, musztardy i soli. Zostaw w lodówce na przynajmniej 1 godzinę.
Na rozgrzanej patelni obsmaż kawałki mięsa na złoto, po kilka minut z każdej strony. Podlej niewielką ilością wody, dodaj masło orzechowe i duś pod przykrywką jeszcze parę minut.
Podawaj z ziemniakami lub ryżem.