Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-08-2020
Przepyszne, kruche, mięciutkie mięso.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425212
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10743
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425212
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10743
Składniki
Filety z indyka starannie umyj i pokrój.
Pokrojone mięso zamarynuj w mieszance miodu, musztardy i soli. Zostaw w lodówce na przynajmniej 1 godzinę.
Na rozgrzanej patelni obsmaż kawałki mięsa na złoto, po kilka minut z każdej strony. Podlej niewielką ilością wody, dodaj masło orzechowe i duś pod przykrywką jeszcze parę minut.
Podawaj z ziemniakami lub ryżem.