Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-08-2020
Przepyszne, kruche, mięciutkie mięso.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 477
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 477
Składniki
Filety z indyka starannie umyj i pokrój.
Pokrojone mięso zamarynuj w mieszance miodu, musztardy i soli. Zostaw w lodówce na przynajmniej 1 godzinę.
Na rozgrzanej patelni obsmaż kawałki mięsa na złoto, po kilka minut z każdej strony. Podlej niewielką ilością wody, dodaj masło orzechowe i duś pod przykrywką jeszcze parę minut.
Podawaj z ziemniakami lub ryżem.