Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-08-2020
Przepyszne, kruche, mięciutkie mięso.
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 90
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 180
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 782
Polecam, pychota.
Odsłon: 464
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 269
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 90
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 180
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 782
Polecam, pychota.
Odsłon: 464
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 269
Składniki
Filety z indyka starannie umyj i pokrój.
Pokrojone mięso zamarynuj w mieszance miodu, musztardy i soli. Zostaw w lodówce na przynajmniej 1 godzinę.
Na rozgrzanej patelni obsmaż kawałki mięsa na złoto, po kilka minut z każdej strony. Podlej niewielką ilością wody, dodaj masło orzechowe i duś pod przykrywką jeszcze parę minut.
Podawaj z ziemniakami lub ryżem.