Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty plaster karczku w panierce, podany z ziemniakami i ostrymi papryczkami cherry.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 396
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1783
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 352
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 396
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1783
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 352
Składniki
Rozbijamy tłuczkiem do mięsa plastry karczku, przyprawiamy je solą i pieprzami. Plastry karczku panierujemy w jajku i bułce tartej.
Smażymy na wolnym ogniu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kawałki karczku podajemy z ziemniakami i marynowanymi ostrymi papryczkami cherry. Smacznego!!!