Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty plaster karczku w panierce, podany z ziemniakami i ostrymi papryczkami cherry.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 577
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 244
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 50
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 67
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 577
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 244
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 50
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 67
Składniki
Rozbijamy tłuczkiem do mięsa plastry karczku, przyprawiamy je solą i pieprzami. Plastry karczku panierujemy w jajku i bułce tartej.
Smażymy na wolnym ogniu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kawałki karczku podajemy z ziemniakami i marynowanymi ostrymi papryczkami cherry. Smacznego!!!