Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty plaster karczku w panierce, podany z ziemniakami i ostrymi papryczkami cherry.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Rozbijamy tłuczkiem do mięsa plastry karczku, przyprawiamy je solą i pieprzami. Plastry karczku panierujemy w jajku i bułce tartej.
Smażymy na wolnym ogniu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kawałki karczku podajemy z ziemniakami i marynowanymi ostrymi papryczkami cherry. Smacznego!!!