Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty plaster karczku w panierce, podany z ziemniakami i ostrymi papryczkami cherry.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Składniki
Rozbijamy tłuczkiem do mięsa plastry karczku, przyprawiamy je solą i pieprzami. Plastry karczku panierujemy w jajku i bułce tartej.
Smażymy na wolnym ogniu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki.
Usmażone kawałki karczku podajemy z ziemniakami i marynowanymi ostrymi papryczkami cherry. Smacznego!!!