Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Składniki
OK. 6 porcji. Czas: ok. 70 minut. Cena: ok. 4-5,70 zł.
Mięso pokrój na paski i podsmaż na oleju z cebulą. Osobno podsmaż wędlinę. Zalej w garnku 8 szkl. wody i gotuj 20 minut.
Dodaj podduszony na maśle koncentrat pomidorowy oraz posiekany czosnek, wino, sól i pieprz, gotuj kwadrans.
Pokrój w paski ogórki, przesmaż na maśle, dolej kilka łyżek wody i podduś. Dodaj do zupy. Gotuj jeszcze ok. 5 minut. 4 Oliwki, pokrojoną cytrynę i śmietanę nałóż do talerzy, wlej zupę.Źródło: Świat kobiety