Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1099
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13071
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1099
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13071
Składniki
Pierś pokroiłam w drobną kostkę,obsmażyłam na oleju następnie dodałam szpinak,ser i przyprawy gotowałam do zmieszania składników.Podawać z ulubionym makaronem i posypać posiekanymi orzechami nerkowca.(U mnie świderki pełnoziarniste,sar gorgonzola jest bardzo intensywny można dodać go mniej)