Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Pierś pokroiłam w drobną kostkę,obsmażyłam na oleju następnie dodałam szpinak,ser i przyprawy gotowałam do zmieszania składników.Podawać z ulubionym makaronem i posypać posiekanymi orzechami nerkowca.(U mnie świderki pełnoziarniste,sar gorgonzola jest bardzo intensywny można dodać go mniej)