Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17622
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15259
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4942
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8997
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17622
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15259
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4942
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8997
Składniki
Pierś pokroiłam w drobną kostkę,obsmażyłam na oleju następnie dodałam szpinak,ser i przyprawy gotowałam do zmieszania składników.Podawać z ulubionym makaronem i posypać posiekanymi orzechami nerkowca.(U mnie świderki pełnoziarniste,sar gorgonzola jest bardzo intensywny można dodać go mniej)