Sos do makaronu
Składniki
- Pierś kurczaka, 1 podwójna mała
- szpinak mrożony, 1 opakowanie
- ser gorgonzola, 100 g
- śmietana, 200g
- olej, 1 łyżka
- sól,pieprz,gałka muszkatuowa do smaku
Składniki
- Pierś kurczaka, 1 podwójna mała
- szpinak mrożony, 1 opakowanie
- ser gorgonzola, 100 g
- śmietana, 200g
- olej, 1 łyżka
- sól,pieprz,gałka muszkatuowa do smaku

Etapy przygotowania
Pierś pokroiłam w drobną kostkę,obsmażyłam na oleju następnie dodałam szpinak,ser i przyprawy gotowałam do zmieszania składników.Podawać z ulubionym makaronem i posypać posiekanymi orzechami nerkowca.(U mnie świderki pełnoziarniste,sar gorgonzola jest bardzo intensywny można dodać go mniej)
Przepis w Waszym wykonaniu (0)


Komentarze do przepisu (0)
Ostatnio komentowane przepisy
Zapiekanka obłędna w smaku!
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Papryka
- Ser
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 365

Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 472
Ostatnio komentowane przepisy
Zapiekanka obłędna w smaku!
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Papryka
- Ser
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 365

Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 472



Składniki
- Pierś kurczaka, 1 podwójna mała
- szpinak mrożony, 1 opakowanie
- ser gorgonzola, 100 g
- śmietana, 200g
- olej, 1 łyżka
- sól,pieprz,gałka muszkatuowa do smaku
Pierś pokroiłam w drobną kostkę,obsmażyłam na oleju następnie dodałam szpinak,ser i przyprawy gotowałam do zmieszania składników.Podawać z ulubionym makaronem i posypać posiekanymi orzechami nerkowca.(U mnie świderki pełnoziarniste,sar gorgonzola jest bardzo intensywny można dodać go mniej)