Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny sos grzybowy, który będzie idealnie pasował do makaronu typu spaghetti Do sosu dałam podgrzybki oraz prawdziwki, ale do sosu można oczywiście dać maślaki, kanie, kozaki czy rydze.
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8572
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 918
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 118
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8572
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 859
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 918
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 118
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i wypłukać kilkakrotnie w wodzie a następnie przełożyć na durszlak. Na rozgrzaną patelnię wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, chwilę ją zeszklić a następnie dodać grzyby z durszlaka. Grzyby z cebulą smażyć ok 20 minut, do smaku dodać sól oraz pieprz. Pod koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek, posiekaną pietruszkę oraz śmietankę. Całość przemieszać i dusić ok 2-3 minuty. Smacznego!