Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny sos grzybowy, który będzie idealnie pasował do makaronu typu spaghetti Do sosu dałam podgrzybki oraz prawdziwki, ale do sosu można oczywiście dać maślaki, kanie, kozaki czy rydze.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6179
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1907
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6179
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1907
 
         
         
                Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i wypłukać kilkakrotnie w wodzie a następnie przełożyć na durszlak. Na rozgrzaną patelnię wrzucić pokrojoną w kostkę cebulę, chwilę ją zeszklić a następnie dodać grzyby z durszlaka. Grzyby z cebulą smażyć ok 20 minut, do smaku dodać sól oraz pieprz. Pod koniec smażenia dodać przeciśnięty czosnek, posiekaną pietruszkę oraz śmietankę. Całość przemieszać i dusić ok 2-3 minuty. Smacznego!