Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sos jabłkowy Jamiego Olivera"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 104
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 104
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Jabłka obierz, pokrój na cząstki, zagotuj z sokiem cytrynowym, miodem, liściem laurowym i niewielką ilością wody. Gotuj na małym ogniu do miękkości. Wyciągnij liść laurowy i zmiksuj na gładką pastę.Źródło: Show