Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię takie właśnie "zwykłe" gotowanie i niewyszukane smaki. Sos pieczarkowy wzbogaciłam o marchewkę i natkę pietruszki, dzięki czemu jest zdrowiej i smaczniej. Świetny obiad do zrobienia w tygodniu, po pracy, do odgrzania na kolejny dzień. Tani i szybki. :-)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7617
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 61
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258091
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7617
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 61
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258091
Składniki
Filety i cebulę kroimy w drobną kostkę, pieczarki w plastry, marchewkę ścieramy na dużych oczkach tarki.
Na patelni podsmażamy kolejno: cebulę i filety. Kiedy się podpieką dodajemy marchew i pieczarki, smażymy do odparowania płynów.
Dodajemy śmietankę, posiekaną natkę pietruszki. Dusimy aż sos zgęstnieje. Doprawiamy solą i pieprzem.