Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte, smaczne, proste, trochę zapomniane jedzonko.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Serduszka i żołądki pokroić na drobne kawałki. Wrzucić do wody, dodać warzywa i gotować do miękkości. Oddzielić mięso, resztę (warzywa) - zblendować, wrzucić z powrotem mięso, dodać śmietanę i wymieszać. Następnie odlać 1/4 szklanki i dodać 3-4 łyżeczki mąki, wymieszać i wlać do garnka, wymieszać i zagotować. W międzyczasie ugotować kasę. Najlepiej smakuje z ogórkami kiszonymi.