Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełen smaku sos, do którego przygotowania wykorzystano warzywa z gotowania aromatycznego bulionu. Idealny do ryżu lub makaronu. Prosty przepis, tylko kilka składników! Oszczędna kuchnia, w której nic się nie marnuje!
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 86
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 255
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2719
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 690
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 86
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 255
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2719
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 690
Składniki
Warzywa przekładamy do kielicha blendera i blendujemy.
Kiełbasę i cebulę kroimy w półplasterki. Czerwoną paprykę kroimy w kostkę.
Na rozgrzanej oliwie podsmażamy warzywa i kiełbasę, następnie dodajemy dużą szczyptę pieprzu oraz łyżkę majeranku.
Gdy warzywa zmiękną dodajemy sprasowany czosnek, zblendowane warzywa i butelkę passaty. Dusimy do momentu aż sos uzyska pożądaną gęstość. Gotowy sos najlepiej smakuje z ugotowanym makaronem. Smacznego!