Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na danie główne z prawdziwym włoskim klimatem. Pesto klasyczne wypróbowane - doskonale łączy się z makaronem - włoski raj dla podniebienia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8512
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 556
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8512
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 556
Składniki
Makaron spaghetti ugotować al dente, odcedzić i wymieszać z wcześniej przygotowanym pesto z bazylii. * Makaronu nie należy zalewać zimną wodą, tylko od razu wymieszać z pesto. ** Pesta nie należy podgrzewać, gdyż liście bazylii pod wpływem temperatury nabierają gorzkiego smaku.
Wymieszany makaron przekładamy na talerze i posypujemy startym parmezanem. Życzę smacznego! :)