Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię różne modyfikacje w potrawach. Właśnie ten przepis jest takim przykładem.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8468
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1719
Polecam.
Odsłon: 497
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8468
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1719
Polecam.
Odsłon: 497
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę.
Pieczarki kroimy w kawałki
Czosnek obieramy i kroimy, bazylię zrywamy listki.
Pomidory wylewamy z puszki, dodajemy zioła i przyprawy wg naszego gustu
Na patelnie wrzucamy pieczarki oraz cebulę i podsmażamy do miekkości.
Jak warzywa są miekkie dodajemy sos oraz bazylię. Smażymy do pożądanej gęstości
Makaron gotujemy wg przepisu do ulubionej miękkości.
Jak już jest wszystko zgodnie z naszym smakiem na makron dodajemy sos.
Na górę jeszcze listek bazylii oraz starty ser parmezan do posypania. I oto mamy super danie. Smacznego