Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię różne modyfikacje w potrawach. Właśnie ten przepis jest takim przykładem.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę.
Pieczarki kroimy w kawałki
Czosnek obieramy i kroimy, bazylię zrywamy listki.
Pomidory wylewamy z puszki, dodajemy zioła i przyprawy wg naszego gustu
Na patelnie wrzucamy pieczarki oraz cebulę i podsmażamy do miekkości.
Jak warzywa są miekkie dodajemy sos oraz bazylię. Smażymy do pożądanej gęstości
Makaron gotujemy wg przepisu do ulubionej miękkości.
Jak już jest wszystko zgodnie z naszym smakiem na makron dodajemy sos.
Na górę jeszcze listek bazylii oraz starty ser parmezan do posypania. I oto mamy super danie. Smacznego