Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię różne modyfikacje w potrawach. Właśnie ten przepis jest takim przykładem.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3768
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3768
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę.
Pieczarki kroimy w kawałki
Czosnek obieramy i kroimy, bazylię zrywamy listki.
Pomidory wylewamy z puszki, dodajemy zioła i przyprawy wg naszego gustu
Na patelnie wrzucamy pieczarki oraz cebulę i podsmażamy do miekkości.
Jak warzywa są miekkie dodajemy sos oraz bazylię. Smażymy do pożądanej gęstości
Makaron gotujemy wg przepisu do ulubionej miękkości.
Jak już jest wszystko zgodnie z naszym smakiem na makron dodajemy sos.
Na górę jeszcze listek bazylii oraz starty ser parmezan do posypania. I oto mamy super danie. Smacznego