Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8226
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2814
Polecam.
Odsłon: 1448
Polecam.
Odsłon: 429
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8226
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2814
Polecam.
Odsłon: 1448
Polecam.
Odsłon: 429
Składniki
Boczek pokroić w drobną kostkę i usmażyć na patelni na małym ogniu. Śmietanę 18% wymieszać z roztrzepanymi żółtkami oraz startym serem. wlać na patelnię do boczku..doprawić do smaku Składniki razem wymieszać i dusić na małym ogniu razem aż powstanie gęsty sos. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić i dodać do sosu, wymieszać razem i podawać