Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1003
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1061
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2110
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1003
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1061
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2110
Składniki
Boczek pokroić w drobną kostkę i usmażyć na patelni na małym ogniu. Śmietanę 18% wymieszać z roztrzepanymi żółtkami oraz startym serem. wlać na patelnię do boczku..doprawić do smaku Składniki razem wymieszać i dusić na małym ogniu razem aż powstanie gęsty sos. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić i dodać do sosu, wymieszać razem i podawać