Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 65
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 47
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 153
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 65
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 47
Póki jeszcze możemy, korzystajmy ze świeżych ziół. Zazwyczaj z bazylii robiła...
Odsłon: 153
Składniki
Boczek pokroić w drobną kostkę i usmażyć na patelni na małym ogniu. Śmietanę 18% wymieszać z roztrzepanymi żółtkami oraz startym serem. wlać na patelnię do boczku..doprawić do smaku Składniki razem wymieszać i dusić na małym ogniu razem aż powstanie gęsty sos. Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić i dodać do sosu, wymieszać razem i podawać