Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale się sprawdza jako szybka i zdrowa przekàska albo danie głòwne
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11643
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11643
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
jestem makaroniarā od małego ;-) Kocham Pasty ;-) a Ta wersja jest na prawdę ekspresowa,szczegòlnie polecam dla wszystkich goniàcych na maxa każdego dnia 15 minut relaksu i pieszczot dla naszego wnętrza ;-) nawet w dzikim pędzie można zdrowo zjeść
łososia kroimy w cienkie paseczki albo poprostu rozrywamy palcami pomidorki na pòł ścieramy parmezan ( tyle lie lubimy...więcej mniej...) wiòrki albo drobniutko
w międzyczasie gotujemy spaghetti al dente siekamy koperek układamy rucolę na talerzu
na rucolę wykładamy spaghetti,dodajemy łososia,pomidorki,parmezan i koperek,wszystko delikatnie mieszamy,doprawiamy solà,pieprzem parę listkòw rucoli dodatkowo,wszystko możemy pokropić swojà ulubionà oliwa z oliwek oraz sokiem z połowy cytryny
możemy jeszcze dodać zmiażdżone ziarenka czerwonego albo zielonego pieprzu dla podkręcenia smaku Mniammmm ;-)