Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na dobry obiadek.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 986
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4611
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1254
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 986
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4611
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1254
Składniki
Przygotowanie: Makaron ugotować w osolonej wodzie, zahartować i odstawić. Pieczarki pokroić, usmażyć na jednej łyżce masła z pieprzem, a na suchej patelni uprażyć złociście orzechy. Na łyżce masła poddusić czosnek, oprószyć mąką, wlać śmietankę, rosół i gotować sos na wolnym ogniu przez 5 minut. Następnie wrzucić do sosu pieczarki, orzechy, wymieszać, chwilę podgotować i doprawić do smaku. Makaron wyłożyć na talerze i polać sosem orzechowym.