Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Same zdrowie na talerzu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13201
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7417
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13201
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7417
Składniki
Wykonanie: Bazylię namoczyć w odrobinie wody, odcedzić i utrzeć z resztą składników na gęsty sos. Następnie wymieszać z gorącym makaronem spaghetti i nakładać na talerze.