Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i aromatyczne. Doskonałe na kolację dla dwojga lub na szybki obiad dla zabieganych!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35979
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1303
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35979
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1303
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
        
        
                Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Łososia pokroić w drobną kostkę. (najlepszy jest łosoś wędzony norweski w opakowaniu)
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. W tym czasie na łyżce oliwy podsmażyć cebulę, Jak się zeszkli dodać łososia. Chwilkę przemieszać i dodać kostkę rosołową, znów chwilę przemieszać i dodać śmietanę. Dusić na małym ogniu pod przykryciem, aż makaron się ugotuje. (łososia nie można długo smażyć bo bardzo stwardnieje)
Ugotowany makaron nałożyć na talerze i polać sosem. Można posypać koperkiem! SMACZNEGO!