Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad dla wegetarian.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424844
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424844
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Wykonanie: Czosnek obrać, pokroić w cienkie plasterki. Na patelnię o grubym dnie wlać oliwę i dodać czosnek. Smażyć na małym ogniu, ciągle mieszając i podsmażyć na złotobrązowy kolor. Spaghetti ugotować al. dente, osączyć na sicie(nie hartować zimną wodą), przełożyć na patelnię z oliwą i czosnkiem. Posypać posiekaną natka pietruszki, doprawić pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać i przez chwilę podgrzewać ciągle mieszając. Przełożyć na talerze, doprawić do smaku posiekanymi chili i rozmarynem(trzeba uważać, aby czosnek nie przypiekł się na ciemnobrązowo, gdyż oliwa stanie się gorzka) SMACZNEGO.