Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad dla wegetarian.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Wykonanie: Czosnek obrać, pokroić w cienkie plasterki. Na patelnię o grubym dnie wlać oliwę i dodać czosnek. Smażyć na małym ogniu, ciągle mieszając i podsmażyć na złotobrązowy kolor. Spaghetti ugotować al. dente, osączyć na sicie(nie hartować zimną wodą), przełożyć na patelnię z oliwą i czosnkiem. Posypać posiekaną natka pietruszki, doprawić pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać i przez chwilę podgrzewać ciągle mieszając. Przełożyć na talerze, doprawić do smaku posiekanymi chili i rozmarynem(trzeba uważać, aby czosnek nie przypiekł się na ciemnobrązowo, gdyż oliwa stanie się gorzka) SMACZNEGO.