Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad dla wegetarian.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10493
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6048
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12915
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10493
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6048
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12915
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4658
Składniki
Wykonanie: Czosnek obrać, pokroić w cienkie plasterki. Na patelnię o grubym dnie wlać oliwę i dodać czosnek. Smażyć na małym ogniu, ciągle mieszając i podsmażyć na złotobrązowy kolor. Spaghetti ugotować al. dente, osączyć na sicie(nie hartować zimną wodą), przełożyć na patelnię z oliwą i czosnkiem. Posypać posiekaną natka pietruszki, doprawić pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać i przez chwilę podgrzewać ciągle mieszając. Przełożyć na talerze, doprawić do smaku posiekanymi chili i rozmarynem(trzeba uważać, aby czosnek nie przypiekł się na ciemnobrązowo, gdyż oliwa stanie się gorzka) SMACZNEGO.