Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad dla wegetarian.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 477
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 237
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9624
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1118
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4454
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 477
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 237
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9624
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1118
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4454
Składniki
Wykonanie: Czosnek obrać, pokroić w cienkie plasterki. Na patelnię o grubym dnie wlać oliwę i dodać czosnek. Smażyć na małym ogniu, ciągle mieszając i podsmażyć na złotobrązowy kolor. Spaghetti ugotować al. dente, osączyć na sicie(nie hartować zimną wodą), przełożyć na patelnię z oliwą i czosnkiem. Posypać posiekaną natka pietruszki, doprawić pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać i przez chwilę podgrzewać ciągle mieszając. Przełożyć na talerze, doprawić do smaku posiekanymi chili i rozmarynem(trzeba uważać, aby czosnek nie przypiekł się na ciemnobrązowo, gdyż oliwa stanie się gorzka) SMACZNEGO.