Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad dla wegetarian.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 823
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 229
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31464
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 469
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 823
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 229
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31464
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 469
Składniki
Wykonanie: Czosnek obrać, pokroić w cienkie plasterki. Na patelnię o grubym dnie wlać oliwę i dodać czosnek. Smażyć na małym ogniu, ciągle mieszając i podsmażyć na złotobrązowy kolor. Spaghetti ugotować al. dente, osączyć na sicie(nie hartować zimną wodą), przełożyć na patelnię z oliwą i czosnkiem. Posypać posiekaną natka pietruszki, doprawić pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać i przez chwilę podgrzewać ciągle mieszając. Przełożyć na talerze, doprawić do smaku posiekanymi chili i rozmarynem(trzeba uważać, aby czosnek nie przypiekł się na ciemnobrązowo, gdyż oliwa stanie się gorzka) SMACZNEGO.