Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki makaron z bezmięsnym sosem
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99179
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 942
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13830
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99179
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 942
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5124
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13830
Składniki
Makaron ugotować al dente
Pieczarki oczyścić,umyć i pokroić w plasterki,paprykę umyć,wyjąć gniazda nasienne i pokroić w paseczki,koperek posiekać.
Do gotującego bulionu wrzucić pieczarki,paprykę,koperek i gotować do miękkości.Śmietanę wymieszać dokładnie z mąką,dodać do sosu i szybko,dokładnie wymieszać.Doprawić sos solą,pieprzem i polać nim ugotowany makaron.