Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki makaron z bezmięsnym sosem
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1654
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1573
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1654
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1573
Składniki
Makaron ugotować al dente
Pieczarki oczyścić,umyć i pokroić w plasterki,paprykę umyć,wyjąć gniazda nasienne i pokroić w paseczki,koperek posiekać.
Do gotującego bulionu wrzucić pieczarki,paprykę,koperek i gotować do miękkości.Śmietanę wymieszać dokładnie z mąką,dodać do sosu i szybko,dokładnie wymieszać.Doprawić sos solą,pieprzem i polać nim ugotowany makaron.