Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie z makaronem spaghetti, podane z sosem koperkowym i kiełbasą.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Składniki
Zagotowujemy litr wody z domową kostką rosołową i włoszczyzną.
Gdy warzywa są miękkie dodajemy pokrojoną w kostkę kiełbasę ze słoika. Koper myjemy, osuszamy i drobno kroimy, pokrojony dodajemy do garnczka i gotujemy.
Gdy składniki sosu w garnczku są miękkie, przyprawiamy przyprawami suchymi i solą do smaku, zagęszczamy mąką ziemniaczaną i zabielamy śmietaną.Mamy gotowy sos koperkowy z którym podamy ugotowany makaron spaghetti.
Podane na talerzu spaghetti polewamy sosem, dodajemy zielone pesto z bazylii i dodatkowo posypujemy pokrojonym koprem. Smacznego :)