Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża bazylia i tylko świeża, to podstawa tego dania. Suszona odpada. Do dzieła:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Składniki
Podsmażamy na odrobinie oliwy pokrojono drobno cebulkę, wrzucamy paseczki boczku. W osobnym rondelku przygotowujemy zasmażkę do sosu, zalewamy bulionem, dodajemy potem cebulkę z boczkiem, zaciągamy 2 łyżkami koncentratu, doprawiamy. Na sam koniec wrzucamy listki bazylii, dużo listków.