Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża bazylia i tylko świeża, to podstawa tego dania. Suszona odpada. Do dzieła:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Podsmażamy na odrobinie oliwy pokrojono drobno cebulkę, wrzucamy paseczki boczku. W osobnym rondelku przygotowujemy zasmażkę do sosu, zalewamy bulionem, dodajemy potem cebulkę z boczkiem, zaciągamy 2 łyżkami koncentratu, doprawiamy. Na sam koniec wrzucamy listki bazylii, dużo listków.