Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeża bazylia i tylko świeża, to podstawa tego dania. Suszona odpada. Do dzieła:)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2708
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1375
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2708
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1375
Składniki
Podsmażamy na odrobinie oliwy pokrojono drobno cebulkę, wrzucamy paseczki boczku. W osobnym rondelku przygotowujemy zasmażkę do sosu, zalewamy bulionem, dodajemy potem cebulkę z boczkiem, zaciągamy 2 łyżkami koncentratu, doprawiamy. Na sam koniec wrzucamy listki bazylii, dużo listków.