Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
Grzyby pokroić w plastry. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać rozgnieciony czosnek i gdy zmieni kolor wyją i włożyć grzyby. Dodać pomidory pozbawione skórki. Całość osolić i gotować na średnim ogniu pod przykryciem.
W osobnym naczyniu wymieszać śmietanę, pokrojoną w kostkę szynkę, szczyptę ostrej papryki, czosnek i drobno posiekaną natką.
Makaron ugotować. odcedzić , połączyć z sosem grzybowym i śmietaną z szynką. Całość dobrze wymieszać. Smacznego