Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12637
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12637
Składniki
Grzyby pokroić w plastry. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać rozgnieciony czosnek i gdy zmieni kolor wyją i włożyć grzyby. Dodać pomidory pozbawione skórki. Całość osolić i gotować na średnim ogniu pod przykryciem.
W osobnym naczyniu wymieszać śmietanę, pokrojoną w kostkę szynkę, szczyptę ostrej papryki, czosnek i drobno posiekaną natką.
Makaron ugotować. odcedzić , połączyć z sosem grzybowym i śmietaną z szynką. Całość dobrze wymieszać. Smacznego