Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 763
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 763
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
Grzyby pokroić w plastry. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać rozgnieciony czosnek i gdy zmieni kolor wyją i włożyć grzyby. Dodać pomidory pozbawione skórki. Całość osolić i gotować na średnim ogniu pod przykryciem.
W osobnym naczyniu wymieszać śmietanę, pokrojoną w kostkę szynkę, szczyptę ostrej papryki, czosnek i drobno posiekaną natką.
Makaron ugotować. odcedzić , połączyć z sosem grzybowym i śmietaną z szynką. Całość dobrze wymieszać. Smacznego