Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i smaczne
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15028
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1833
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15028
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1833
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3162
Składniki
Grzyby pokroić w plastry. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać rozgnieciony czosnek i gdy zmieni kolor wyją i włożyć grzyby. Dodać pomidory pozbawione skórki. Całość osolić i gotować na średnim ogniu pod przykryciem.
W osobnym naczyniu wymieszać śmietanę, pokrojoną w kostkę szynkę, szczyptę ostrej papryki, czosnek i drobno posiekaną natką.
Makaron ugotować. odcedzić , połączyć z sosem grzybowym i śmietaną z szynką. Całość dobrze wymieszać. Smacznego